Staffelkorting

Meer bestellen is meer voordeel. Combinaties maken is mogelijk. Vanaf 2 meter krijg je 5% en vanaf 5 meter 10% korting en dit wordt automatisch verrekend in je winkelwagen.

Klantenservice

 

Algemene informatie

 

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbieding te doen.

Onze betalingscondities

Bij koop op afstand ga je akkoord met een volledige betaling voordat de levering zal geschieden. De betalingstermijn is direct.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij de meubelstoffenonline.com op de volgende manieren betalen: iDeal –  Bancontact – SEPA bankoverschrijving – Riverty (Afterpay) – Giropay – EPS uberweisung – PayPal – Visa/Mastercard

Maat- en kleurverschillen

De afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar je dient rekening te houden met een eventueel kleurverschil. De producten worden niet op ware grootte afgebeeld. Wil je zeker weten of het de juiste stof en kleur is? Maak gebruik van onze gratis stalenservice.

Levertijden

De genoemde levertijden op de website zijn een indicatie. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 8 werkdagen. Echter kan het voorkomen dat de levertijden langer zijn. Wij houden je hiervan uiteraard op de hoogte.

Verzenden

Wij streven er naar om je bestelling na ontvangst van de betaling binnen de afgesproken levertermijn te bezorgen.  Tenzij anders vermeld wordt de levertermijn aangegeven in werkdagen (maandag t/m vrijdag). De bestelling wordt netjes verpakt aangeboden. Alle bestellingen worden verzonden met DPD.

Verzendkosten

In Nederland betaal je een bijdrage van 7,50 euro. Voor levering in België 12,25 euro en in Duitsland 14 euro. Orders boven 50 euro worden franco verzonden.

Ruilen en retourneren

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je de volgende procedure aan te houden:
1. Meld de retourzending s.v.p. vooraf en binnen 14 dagen na levering per e-mail aan info@meubelstoffenonline.com. Vermeld in deze mail de reden van de retourzending.
2. Wij kunnen de artikelen niet terugnemen of ruilen als:
a. De artikelen niet meer voorzien zijn van de originele verpakking;
b. De artikelen gebruikt zijn;
c. Het product reeds geopend en/of gebruikt is;
d. Het artikel op bestelling voor je gemaakt of afgesneden is;
e. Je de bijgevoegde gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
3. Verzend de retourzending goed verpakt, voldoende gefrankeerd en in de originele staat aan: meubelstoffenonline.com t.a.v. Ruilen en retouren, Van Vlissingenstraat 7, 9403 BB Assen.
4. De kosten van de retourzending komen volledig voor je eigen rekening. Franco en rembourszendingen worden door meubelstoffenonline.com niet geaccepteerd. Je blijft tot ontvangst van de goederen door meubelstoffenonline.com zelf verantwoordelijk voor deze goederen.
5. Meubelstoffenonline.com heeft het recht om in geval van door jou veroorzaakte schade of transportschade aan retour gezonden artikelen kosten in rekening te brengen.
6. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening over. Indien het een “aanbieding”,  “sale” of “outlet” artikel betreft dan ontvang je van ons een tegoedbon.

Klachten of retouren die zonder overleg met ons geretourneerd worden kunnen niet in behandeling worden genomen.

Overige vragen

We doen er alles aan om iedereen tevreden te stellen. Heb je nog vragen die op de website niet beantwoord worden dan staan we je graag te woord. Mocht je ons willen bereiken dan kan dat via ons telefoonnummer of e-mail adres. Bekijk ook onze FAQ pagina voor aanvullende informatie.

Contact opnemen

 

Mailadres: info@meubelstoffenonline.com
We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

WhatsApp: 06 21462273
We appen zo snel mogelijk terug.

Telefoon: 0592 252010
Als we niet opnemen laat dan een voicemail bericht achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

 

Bezoekadres
Meubelstoffenonline.com
Van Vlissingenstraat 7
9403 BB Assen

Showroom open:
maandag t/m donderdag op afspraak
vrijdag van 10.00-17.00 uur

 

KvK-nummer: 08047832
BTW-identificatienummer: NL804388337B01
EORI-nummer: NL804388337

meubelstoffenonline.com

Kleuren kunnen afwijken. Wil je zeker weten of het de juiste stof en kleur is? Maak gebruik van onze gratis (knip)stalenservice.
Vraag knipstaal aan

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en Belgie

Staffelkorting

Meer bestellen is meer voordeel. Combineren is mogelijk

Knipstalen service

Even checken op het de juiste kleur is? Vraag een knipstaal aan

Online hulp

Kom je er niet uit? We geven je graag een passend advies

DISCLAIMER

De website www.meubelstoffenonline.com is eigendom van Roburn bv. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van meubelstoffenonline.com.

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Meubelstoffenonline.com behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.