meubelstoffenonline.com - FR collectie

FR Collectie

Bij Meubelstoffenonline.com introduceren we met trots onze FR (Fire Retardant) Collectie, een assortiment meubelstoffen en kunstleer dat niet alleen stijlvol is maar ook voldoet aan strenge brandveiligheidsnormen. Deze collectie is speciaal ontworpen met het oog op projectinrichting, waar veiligheid en duurzaamheid cruciaal zijn.

FR collectie

Onze FR collectie omvat een grote collectie stof en lederlook met een uitgebreid kleurenpallet tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De FR-artikelen brandvertragend en zijn alle artikelen uit deze collectie ftalaat vrij geproduceerd volgens de REACH-normering.

De bekleding van een meubel bepaalt in grote mate de uitstraling. Onze FR Collectie biedt een uitgebreid scala aan stoffen en kunstleer  in verschillende kleuren, patronen en texturen. Of je nu een hotel, restaurant, kantoor of andere zakelijke ruimte inricht, deze collectie biedt de perfecte combinatie van veiligheid en de mogelijkheid om de stijl te creëren die je wilt. 

Duurzaamheid als prioriteit

Naast brandvertraging leggen we ook de nadruk op duurzaamheid. Onze FR Collectie bevat stoffen van hoogwaardige kwaliteit die bestand zijn tegen intensief gebruik, wat essentieel is voor drukbezochte commerciële ruimtes. Deze stoffen gaan lang mee en behouden hun frisse uitstraling, zelfs in veeleisende omgevingen.

Maatwerk voor projecten

Bij projectinrichting draait alles om maatwerk, en daarom bieden we bij Meubelstoffenonline.com de mogelijkheid tot het bestellen van stalen. Hiermee kun je de materialen vooraf bekijken en voelen, zodat je de juiste keuze kunt maken die past bij de visie en eisen van jouw project.

Advies op maat

Ons ervaren team staat klaar om advies op maat te bieden. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste stof, informatie wilt over de brandveiligheidscertificeringen of specifieke eisen hebt voor jouw project, wij staan voor je klaar. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag over een van deze producten, neem dan contact met ons op.