meubelstoffenonline.com - het is tijd voor buitenstoffen

Het is tijd voor buitenstoffen!

De Agora binnen- en buitenstoffencollectie kenmerkt zich door een zachte grip en duurzaamheid. Vlekken en kleurvervaging krijgen geen vat op de kwaliteit Agora. De kleuren blijven mooi en helder, zelfs als ze blootgesteld worden aan extreem veel zonlicht of gereinigd worden met bleekmiddel. De vijf jaar garantie op de collectie zorgt ervoor dat u probleemloos kunt genieten van deze mooie stoffen in talloze kleuren en dessins.

We beschikken over een ruim assortiment waterafstotende buitenstoffen. Deze stoffen zijn uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik op horeca terrasstoelen, loungesets, steigerhouten meubelen en ligbedden maar uiteraard ook voor huis, tuin en keuken gebruik. Ook voor het stofferen van bootkussens en camperkussens zijn onze stoffen prima te gebruiken. Onze buitenstoffen zijn weerbestendig en makkelijk te onderhouden. Onze Agora outdoorstoffen zijn bestand tegen chloor- en zeewater, ze zijn UV bestendig en wasbaar op 30 graden. Alle stoffen uit deze collectie zijn 160cm breed.

Onze collectie buitenstoffen is inmiddels erg groot en daarom hebben wij besloten de collectie een speciaal plekje te geven. Op onze website www.outdoorstoffen.com kan je de complete range aan buitenstoffen terugvinden.