Isla en Ibiza outdoor stoffen

Nieuw in onze collectie zijn de Isla en Ibiza Sunproof outdoorstoffen. Uitstekend geschikt voor loungekussens, camperkussens of bootkussens. De stof is waterafstotend en vlekwerend behandeld. Isla is 165cm breed en daardoor zeer geschikt om er grote loungekussens van te maken.

De Isla en Ibiza zijn gemaakt van 100% solution dyed Olefin. Dit betekent dat het garen door en door geverfd is en dat zorgt voor een hele hoge licht echtheid score waardoor de stof lang zijn kleur zal behouden. Ook als het wordt blootgesteld aan fel zonlicht. Daarnaast houdt de Isla outdoorstof 97% van de UV stralen tegen en kun je met deze stof ook een goede kwaliteit schaduw maken.

Isla en Ibiza zijn zeer goed bestand tegen chloor- en zeewater. De stof neemt geen vocht op en is mede daardoor eenvoudig te reinigen. Vuil en vlekken zijn makkelijk te verwijderen en de stof is wasbaar op 40 graden. Bij hardnekkige vlekken is het mogelijk om een bleekmiddel te gebruiken. 100% bleekmiddel heeft geen invloed op de stof of op de kleuren. Aan de lucht laten drogen en het is zo weer klaar voor gebruik.

Voor een langere levensduur adviseren wij wel om de materialen te beschermen tegen slecht weer als ze niet gebruikt worden. Hieronder zie je een overzicht met de kleuren waarin de Isla Sunproof en Ibiza Sunproof leverbaar zijn.