meubelstoffenonline.com - keuzes maken

Keuzes maken

Het mag allemaal wat meer uitgesproken

Een kleur, stof of print kan een interieur maken of breken, dus naast de keuze voor een mooie stoel of bank is de stoffering ervan net zo belangrijk. 

Om een zo compleet en divers mogelijke collectie stoffen aan te kunnen bieden zijn wij constant op zoek naar nieuwe stoffen. Onze stoffencollectie wordt met veel zorg samengesteld en is bedoeld om een langere tijd mee te kunnen. Een balans tussen trends en basics is daarin dus erg belangrijk. Een te trendgevoelige collectie zou betekenen dat er te veel gewisseld moet worden, maar het is ook van belang om niet in oude kleuren te blijven hangen. 

Over het algemeen zie je dat er weer wat meer kleur gebruikt wordt. Wat opvalt is dat het vooral warme kleuren met een natuurlijk tintje zijn, zoals okergeel, grijsgroen, terra en diepzee blauw. Maar ook de pastelkleuren doen het nog steeds erg goed. Het meest opvallend qua kleuren zijn toch wel de diep blauw- en koraal tot terra roodtinten. Veel gezien zijn botanische prints, 3D prints en grafische patronen. Printstoffen worden vaak gecombineerd met effen stoffen. 

Gezien de omvang van onze collectie vinden we het een voorwaarde dat je onze stoffen op zoveel mogelijk soorten meubelen kunt toepassen en bieden wij stoffen die breed toepasbaar zijn. Belangrijk is dus filteren. Kijk eerst naar een voorkeur voor een bepaalt soort stof en daarna de kleur en check vervolgens of de specificaties aansluiten bij je behoefte. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!