meubelstoffenonline.com - stoelen kunstleer - foto: Marco Wibbelink

Onze kunstleer collectie

Met onze uitgebreide kunstleer collectie richten wij ons op een breed publiek.

Onze kunstleder collectie blijft continu in beweging en hier komen dan ook regelmatig mooie nieuwe producten bij. Binnen onze collectie zorgen wij ervoor dat je een uitgebreid kleurenpallet terugvindt tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Alle artikelen in de FR-collectie zijn brandvertragend en enkele kwaliteiten zijn zelfs Crib5.

Ben je op zoek naar een combinatie van stof en kunstleer. Bekijk dan de collecties Duke en Duchess en Moona Liza. Deze collecties omvatten zowel een stof als een kunstleer welke in kleur op elkaar zijn afgestemd. Hier kun je de mooiste creaties mee maken. Liza FR is een kunstleder met een “stof” effect. Dankzij de katoen/linnen structuur is op afstand is niet te zien of dit stof of kunstleer is. De Duke FR heeft juist een hele mooie robuuste lederoptiek.

Zoek je het meer een stoere, industriële of vintage uitstraling? Kijk dan eens bij de collecties Bull, Yacht, Reno of Hunter. Dit zijn hele eigentijdse collecties. Ze voelen fijn en soepel aan en hebben een een hoog aaibaarheidsgehalte. Door de geschuurde uitstraling in combinatie met een mooie print zijn dit bewezen, succesvolle en vooral populaire kwaliteiten kunstleder om als bekleding te gebruiken.

Mocht het door jou gezochte product niet te vinden zijn in onze standaard-collectie dan gaan wij graag voor je op zoek. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Foto: Marco Wibbelink