Nieuwe kleuren Adore velours [update]

De stof Adore is en blijft nog steeds immens populair. Het is een prachtige gebreide velours met een rijke en volle uitstraling. Velours stoffen worden vaak gezien als kwetsbaar. Niets is minder waar. Velours is van nature waterafstotend en de polyester garens nemen geen vuil op. De Adore is makkelijk schoon te maken en machine wasbaar op 30 graden. Deze fluweel heeft een hoge licht echtheid score en uitstekende martindale test en kunnen we de Adore rustig als duurzaam en sterk bestempelen.

Het brede kleurenpalet nu is het wederom uitgebreid met 7 nieuwe kleuren. De Adore Army, Adore Clay, Adore Latte, Adore Linen, Adore Oyster, Adore Sand en de Adore Wood. De stof laat zich makkelijk verwerken en is geschikt voor toepassing op alle soorten meubilair.

meubelstoffenonline.com - nieuwe kleuren adore velours

[5 februari 2020] Een van de populairste stoffen van dit moment is de velours stof Adore. De stof heeft een glanzend en gewolkt aspect met een zeer hoog aaibaarheids gehalte. De stof Adore had al een uitgebreid kleurenpallet met 21 kleuren en daar komen dan nu nog 5 nieuwe trendkleuren bij: Adore Pale, Adore Indigo, Adore Winered, Adore Aubergine en de Adore Forest.

Meubelstof Adore is een mooie gebreide velours en heeft daardoor een zeer rijke uitstraling. De stof is waterafstotend en vlekwerend. Met zijn 88000 toeren martendale is de stof Adore een sterke stof en zeer geschikt voor intensief gebruik. Bijkomend voordeel is dat de stof wasbaar is op 30 graden.

De nieuwe kleuren zijn vanaf nu eenvoudig online te bestellen.