meubelstoffenonline.com - noble collection

Noble Collection

Ontdek de elegantie van de Noble Collectie, een schitterend nieuw onderdeel van onze FR (Fire Retardant) Collectie. Deze collectie straalt niet alleen stijl en luxe uit, maar voldoet ook aan strenge brandveiligheidsnormen, waardoor het een uitstekende keuze is voor projectinrichting waar veiligheid en een mooie uitstraling hand in hand gaan.

Een juweel in de FR Collectie

De Noble collectie is onderdeel van onze FR Collectie. De collectie waarin een velours en een kunstleder in een mooi pallet samensmelten. De Duchess FR (velours) en de Duke FR (kunstleder) zijn de hoofdrolspelers in dit geheel. Leverbaar 32 kleuren. De Duke FR is zelfs IN-/OUTdoor toe te passen en bloed- en urine bestendig. De kleurnummers en namen komen overeen zodat je makkelijk de juiste combinaties kan maken..

De Noble Collectie is ontworpen met oog voor tijdloze elegantie. De stoffen in deze collectie bieden een weelderige uitstraling en zijn verkrijgbaar in een scala van kleuren. Of je nu een chique hotellobby, exclusief restaurant of luxe kantoorruimte inricht, de Noble Collectie voegt een vleugje luxe toe zonder concessies te doen.

Duurzaamheid

Naast de elegante uitstraling en brandveiligheid is duurzaamheid een kernkenmerk van de Noble Collectie. De stoffen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik in drukbezochte omgevingen. Ze behouden hun frisheid en schoonheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden, waardoor ze een slimme investering zijn voor projectinrichting met een langdurige impact.

Breng een vleugje luxe en verfijning naar jouw projectinrichting met de Noble Collectie van Meubelstoffenonline.com. Deze exclusieve collectie die ontworpen is om jouw ruimtes te transformeren met tijdloze stijl en gemoedsrust. Ontdek de schitterende wereld van de Noble Collectie en creëer een interieur dat zowel veilig als elegant is.