meubelstoffenonline.com - safe home fabrics

Safe Home fabrics

Agora Safe Home is de textieloplossing voor de hedendaagse hygiënebehoeften in huis, zorgcentra, hotels vakantieparken etc. Hoogwaardige meubelstoffen die aan de beste kwaliteitsnormen voldoen en bestand zijn tegen de desinfectiemiddelen die nodig zijn voor de ontsmetting tegen Covid-19. De stoffen hebben een extra behandeling ondergaan waardoor ze qua extra zachtheid en comfort niet te onderscheiden zijn van “normale meubelstoffen”. Dit maakt de Safe Home collectie ideaal voor het gebruik in interieurs. Het garen is tot in de kern gekleurd waardoor het een uitstekende kleurechtheid heeft. Hierdoor kunnen al deze stoffen worden gewassen met bleekmiddel waardoor virussen en bacteriën gemakkelijk worden geëlimineerd. Op deze stoffen zit een garantie van 5 jaar tegen verkleuring en ze zijn uitermate duurzaam.

WILT U VLEKKEN VERWIJDEREN? 

De meeste vlekken kunnen worden verwijderd gemakkelijk met water en zeep of alcohol. Maak voor hardnekkigere vlekken een oplossing van 20% bleekmiddel voor huishoudelijk gebruik en 80% water:

  1. Laat de oplossing inwerken op de stof en verwijder de vlek door te wrijven met een spons of zachte borstel.
  2. Spoel na het reinigen het gebied goed af met schoon water om alle bleekresten te verwijderen.
  3. Droog af met een schone doek, bij voorkeur katoen en laat drogen bij kamertemperatuur. 

WILT U DESINFECTEREN?

Zelfs als er geen vlekken zijn kunt u gewoon desinfecteren. Maak hiervoor een lichte oplossing met 3 eetlepels bleekmiddel per liter water:

  1. Breng deze oplossing aan met een doek of besproei het te desinfecteren oppervlak.
  2. Veeg met een schone, droge doek om overtollig vocht te verwijderen en laat volledig aan de lucht drogen. 

Zorg goed voor jezelf en geniet van Agora Safe Home stoffen