Verzending en bezorging

 

Verzenden

Wij streven er naar om je bestelling na ontvangst van de betaling binnen de afgesproken levertermijn te bezorgen. Tenzij anders vermeld wordt de levertermijn aangegeven in werkdagen (maandag t/m vrijdag). Is de levertermijn langer dan ontvang je van ons een orderbevestiging met de geplande leverweek. 

Verzendkosten

In Nederland betaal je een bijdrage van 7,50 euro. Voor levering in België 14 euro. Orders vanaf 50 euro worden in Nederland en Belgie gratis verzonden.
Verzendkosten Duitsland: 15,50 euro. Orders boven 75 euro worden gratis verzonden.
Rest van Europa: 20 euro. Orders boven 150 euro worden gratis verzonden.

Verpakking

De bestelling wordt netjes verpakt aangeboden. De stof wordt altijd aan één stuk op de rol geleverd. Wij rekenen geen meerprijs voor verzending op de rol. De stoffen worden in papier of plastic verpakt. Indien mogelijk her-gebruiken wij verpakkingen.

Vervoerder

De meeste goederen worden verzonden met DPD. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je van DPD een e-mail met daarin je track en trace code. Afhankelijk van de grootte en gewicht van het pakket maken we soms ook gebruik van de diensten van DHL en UPS

Verzending knipstalen

We sturen de knipstalen zo snel mogelijk naar je op en heb je ze meestal met 1-2 dagen in huis. Het kan voorkomen dat een knipstaal niet voorradig is en dan duurt het ongeveer 5-6 werkdagen.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in onze showroom. Onze actuele openingstijden vind je op onze contact pagina. Je mag ook altijd even bellen om iets anders af te spreken.

Recycled

onze collectie gerecyclede stoffen
in een trendy kleurenpallet

Kunstleer

ontdek de verschillende
kwaliteiten

Outdoorstoffen.com

de grootste online collectie
buitenstoffen

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en Belgie

Staffelkorting

Meer bestellen is meer voordeel. Combineren is mogelijk

Knipstalen service

Even checken op het de juiste kleur is? Vraag een knipstaal aan

Online hulp

Kom je er niet uit? We geven je graag een passend advies